Obchodné podmienky

Foto úpravy, zastúpené Vladimírom Paulinym (ďalej len „Foto úpravy“), dôsledne dodržujú všetky zásady ochrany osobných údajov v súlade so zákonom č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov, ktoré vyžadujú príslušné zákonné opatrenia a sú právnym základom pre úspešnú spoluprácu so zákazníkmi.

1. Odosielanie objednávky
  1. „Foto úpravy“ prijímajú na spracovanie fotografie iba v elektronickej podobe.
  2. Papierové fotografie zoskenujte a uložte do svojho počítača. Skenovanie preveďte do „jpg“ formátu s minimálnym rozlíšením 300 dpi. Potom tieto obrázky z počítača odošlite v prílohe k emailu na adresu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..
  3. Fotografie z digitálneho fotoaparátu, alebo mobilu si uložte do počítača a z neho potom vo formáte „jpg“ odošlite v prílohe k emailu na adresu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..
2. Autorské práva
  1. Každý zákazník, ktorý zadáva svoju objednávku na spracovanie fotografií do „Foto úpravy“, prehlasuje, že je vlastníkom autorských práv poskytovaného materiálu, ktorý dáva na spracovanie.
  2. Zákazník nesie zodpovednosť za všetky následky i prípadné škody pri porušení autorských práv.
3. Spracovanie objednávky
  1. Po obdržaní snímok fotografií bude vykonaná ich kontrola a stanovená cena za úpravy podľa cenníka uverejneného na stránkach „Foto úpravy“. Ako zákazník sa potom rozhodnete či túto ponuku príjmete. Ak áno, budú prevedené úpravy Vašich fotografií.
  2. Po dokončení úprav Vám budú fotografie (označené ochranným vodoznakom) poskytnuté na kontrolu pre prípadné pripomienky k vykonaným úpravám.
  3. Ak budete s úpravami fotografií spokojný, odošlete spätne email s požiadavkou o vystavenie faktúry za dané úpravy.
4. Dodacie podmienky
  1. Za vykonané úpravy Vám bude vystavená faktúra na osobné údaje, ktoré ste uviedli v objednávke.
  2. Po uhradení faktúry a pripísaní stanovenej finančnej čiastky na účet pre „Foto úpravy“ Vám budú poskytnuté upravené fotografie, už bez ochranného vodoznaku.
  3. Fotografie sú odosielané iba elektronicky v plnej kvalite a v „jpg“ formáte.
5. Informácie o spracúvaní osobných údajov
  1. Odoslaním objednávky dávate súhlas s Obchodnými podmienkami a spracúvaním Vašich osobných údajov, ktoré zašlete pri objednávke úpravy Vašich fotografií.
  2. „Foto úpravy“ spracúvajú tieto Vami zadávané osobné údaje:

meno, priezvisko, mesto, adresa, orientačné číslo, PSČ, štátna príslušnosť, e-mail

  1. Všetky získané osobné údaje slúžia iba pre komunikačné a pracovné účely, potreby vedenia účtovníctva, spracovanie objednávok, vystavenie faktúr a potvrdeniek o platbe.
  2. Tieto informácie nie sú nikdy poskytnuté žiadnej tretej strane. Výnimku tvoria prípadné žiadosti oprávnených súdnych orgánov, alebo orgánov pôsobiacich v trestno-právnej oblasti.

V Ružomberku 08.01.2014